Wat is BTC?

BTC is een afkorting van Bitcoins. Bitcoins worden in het kort BTC genoemd. Bitcoin is een digitale valuta of een online financieel systeem. Bitcoins worden ook wel Crypto-valuta genoemd. Bitcoins gebruiken cryptografie voor beveiligingsmaatregelen. Cryptografie beschermt Bitcoins tegen namaakmaatregelen. BTC is wat we meestal bitcoin noemen. Het is de eerste echte digitale valuta in de menselijke geschiedenis. Het concept van BTC werd voor het eerst voorgesteld door Nakamoto in 2008. Dankzij het cryptografische ontwerp van BTC kan BTC alleen worden overgedragen of betaald door de echte eigenaar. Het grootste verschil tussen BTC en andere virtuele valuta is dat het totale aantal BTC zeer beperkt is en uiterst schaars.

btc logo

BTC-handelsmethode :

Phone App

BTC Exchange-keuze

BTC Exchange moet een website voor digitale valutahandel kiezen. Beleggers kiezen doorgaans voor reguliere beurzen zoals Binance, Bitfinex en Kraken. Tegenwoordig bevelen we Binance aan, dat de meeste gebruikers in de Verenigde Staten heeft en een relatief betere gebruikerservaring. Binance is een veteraan-handelswebsite, 's werelds toonaangevende blockchain-platform voor het verhandelen van digitale activa, met een breed scala aan handel in digitale valuta, blockchain-onderwijs, blockchain-projectincubatie, blockchain-platform voor activum-uitgifte, blockchain-onderzoeksinstituut ter wereld. En blockchain-liefdadigheidsdiensten, die momenteel meer dan 180 landen en regio's over de hele wereld bestrijken, met 1,4 miljoen single / second core memory matching-technologie, is een van de snelste cryptocurrency-handelsplatforms ter wereld, en ook een wereldwijde cryptocurrency-transactie. Een van de grootste platforms. Het bedrijf heeft er altijd op gestaan ​​de belangen van gebruikers voorop te stellen en streeft naar een veilige, eerlijke, open en efficiënte blockchain-omgeving voor de handel in digitale activa. Tegelijkertijd, met de blockchain als kern, en een uitgebreid blockchain-ecosysteem tot stand brengen, opent Binance een nieuwe blockchain-wereld met Binance-gebruikers om samen geschiedenis te creëren.

KOOP BTC Met Visa / Mastercard

Met Binance kunt u eenvoudig Bitcoin kopen met contant geld, evenals andere cryptocurrencies die we op het platform aanbieden. Via deze service kunt u uw creditcard gebruiken om direct Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple en Bitcoin Cash te kopen met behulp van Amerikaanse dollars of Euro's. Je kunt ook je US Dollars gebruiken en deze omzetten in stablecoins zoals Paxos (PAX) of TrueUSD (TUSD). Je kunt je PAX of TUSD ook omzetten in contanten. Zodra u crypto op dit platform koopt, kunt u ze onmiddellijk gebruiken om te handelen voor een van de 150+ cryptocurrencies die worden aangeboden op 450+ handelsparen op Binance.

#

Deel deze site met vrienden

Deze site heeft de meest voorkomende problemen van BTC geanalyseerd. U moet BTC beter begrijpen. Als u denkt dat deze site nuttig voor u is, of als vrienden dit willen weten, stuurt u deze site dan naar hem door. Het is ook onze grootste aanmoediging!